مجتبي عبداللهي با برشمردن مشكلات گوناگوني كه از هر سو كشور و شهرهاي بزرگ كشور را در بر گرفته است، به لزوم توجه جدي به سياستهاي ابلاغي محيطزيستي از سوي رهبري اشاره كرد و گفت: اين سياستها كه از سوي مقام معظم رهبري به مسئولان كشور ابلاغ شده است يك تكليف و اولويت جدي قواي مقننه، مجريه و قضاييه بايد باشد. مجتبي عبداللهي با اشاره به اينكه محيطزيست بستر حيات و يكي از 3 ركن اصلي توسعه پايدار در جوامع كشور است گفت: آّب، هوا، خاك، تنوع زيستي و طبيعت از مصاديق محيطزيست هستند كه بايد در مصرف و استفاده از آن حساسيت ويژهاي داشته باشيم.
معاون خدمات شهري شهرداري تهران گفت: اگر عوامل حياتي در جريان توسعه دچار اختلال يا آسيبي شود، ساختار و بناي توسعه كشور نيز فرو ميريزد. به گفته وي چاره مشكلات پيش روي محيطزيست كشور كه آلودگي هواي شهرها و معضلاتي نظير تغيير اقليم و بيابانزايي و آلودگيهاي محيطي بخشي از آنها هستند، توجه جدي به سياستهاي ابلاغي محيطزيست از سوي مقام معظم رهبري است. وي با ارائه پيشنهادهايي كه هماكنون شهرداري تهران بخشي از آنها را در دست اجرا دارد، خواستار عملي شدن اين سياستها به منزله راهحل جدي براي برون رفت از مشكلات زيستمحيطي كشور شد.
استفاده از انرژيهاي نو، تجديدپذير و پاك بهعنوان يكي از پيشنهادهاي محوري معاون خدمات شهري تهران براساس سياستهاي كلي ابلاغي مقام معظم رهبري ارائه شدهاست؛ اتفاقي كه مديريت شهري تهران هماكنون در حال استفاده از آن است و با استحصال 3مگاوات برق از نيروگاه هاضم زباله گام تازهاي در اين راستا برداشته است. مجتبي عبداللهي همچنين گفت: بازيافت، بازچرخاني و استفاده دوباره از تمام پسماندها، پسابها و فاضلابها بهمنظور جلوگيري از آلودگيهاي زيستمحيطي، ازجمله ديگر راهكارهاي مهم براي كاهش آلودگيهاي محيطي است.
نظر شما